Fjernadopsjon

VISSTE DU AT DU KAN FJERNADOPTERE EN KATT?

Passer det ikke å eie en katt, så kan du fjernadoptere en av våre fosterhjemskatter. Dette koster kr 50,- pr. måned, og pengene går til fór, øremerking/id-chip, medisin, veterinær, kattesand og andre nødvendigheter til katten.

I Dyrebeskyttelsen Norge, Bergen og Hordaland har vi mange fantastiske katter som leter etter et hjem, og frem til de får sitt eget drømmehjem tar vi vare på dem gjennom fosterhjemsprosjektet.

Det er mange forskjellige, tragiske historier bak de søte ansiktene du ser på nettsidene. Sult, sykdom, og i noen tilfeller mishandling, er dessverre ofte fellesnevneren. Nesten alle er et resultat av menneskelig svikt og likegyldighet. Dyrebeskyttelsen Norge, Bergen og Hordaland prøver å begrense omfanget av dette, først og fremst gjennom å gi dem et sted å sove, mat, medisin og ikke minst – kjærlighet. Dessuten ønsker vi å øke folks bevissthet og få gjennomført lovendringer som forhåpentligvis en dag vil gjøre dyrevernsorganisasjoner unødvendige.

Vi er en frivillig organisasjon og støttes primært av donasjoner fra folk som deg, f.eks. gjennom fjernadopsjon, grasrotandelen, basarer eller gaver.

Hvis du velger å støtte oss gjennom fjernadopsjon, vil du motta et fjernadopsjonsbevis en gang årlig.

Du kan adoptere en eller flere katter, vi har ingen begrensinger på hvor mange.

Du kan når som helst si opp adopsjonen, og har ingen forpliktelser utover din månedlige gave. For at vi lettere skal ha oversikt over dine donasjoner, er det ønskelig at det settes opp et autotrekk på kr 50,-, og merker innbetalingen med "fjernadopsjon" pr. måned. Det er mulig å trekke donasjoner fra skatten, da vi er en godkjent frivillig organisasjon.

Hvis du ønsker å fjernadoptere en katt, vennligst send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Kontonummer for fjernadopsjon er: 3624.19.53321

Husk å merke innbetalingen med fjernadopsjon, og ev. personnummer for innberetning til skatteetaten for refusjon av skatt.

 
Linker