Gi en gave

Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland har mange frivillige som jobber sent og tidlig for å hjelpe dyr som trenger hjelp – uten å motta verken lønn eller andre godtgjørelser. Alle gaver vi får går UAVKORTET til dyrene i form av mat, medisiner, behandling, husrom og kattesand.

Det vi kan spare – sparer vi til hus

Drømmen er nemlig et stort "Dyrenes Hus". For å kunne hjelpe alle dyrene som trenger hjelp, trenger vi økonomisk støtte.

Har du lyst å være med å hjelpe dyrene? Bruk kontonr 3624.67.97670

Skattefradrag for gaver mellom 500,- og 12.000,- kroner

Myndighetene har sett at frivillig virksomhet er viktig og har villet stimulere givergleden. Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland er godkjent som frivillig organisasjon. De som gir gaver til DBBH, kan trekke fra gaven i skattepliktig inntekt.

Fradraget fungerer i skatteoppgjøret på samme måte som fradraget for renteutgifter. Det innebærer at skatten blir redusert med 28% av gavens verdi. Er eksempelvis samlede gaver i løpet av et år 6.000 kroner, blir skatten redusert med 1.680 kroner, og egentlig betaler du derfor "bare" 4.320 kroner. Vær oppmerksom på at for å få fradrag, må gaver til sammen være minst kr 500 i løpet av et år.

Bruk kontonr. 3624.67.97670 når du ønsker skattefradrag på gaven din

Obs! DBBH er pliktig til å sende inn årsoppgave til ligningsmyndighetene over hvor mye hver person har gitt. Ønsker du å få skattefradrag, må du derfor huske å føre på personnummer og full adresse på giroen!

Send oss en mail om du ønsker å få tilsendt giro for å gi en gave: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
Linker