Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Katter dumpet på Bønes

Lørdag 4. februar ble to katter på rundt 7 måneder funnet av en dyrekjær person. Disse var forlatt på en tursti i et skogholt på Bønes. Overlatt fullstendig til seg selv og tilfeldighetene… Heldigvis ville skjebnen det slik at en dyrevenn var på tur og dermed fant dyrene før det var for sent.

Kattene var plassert i en igjen-tapet kattedo. Hvor lenge kattene har stått i dokassen er ikke godt å si, men kattene var tynne. Dette er gode, kjærlige, tamme katter. På et halvt år har vi fått melding om tre tilfeller av kattedumping i dette området. Ved tidligere tilfeller ble kattene funnet forlatt i kartonger, og nå altså i en dokasse. Det er forferdelig trist at folk forlater dyrene sine slik.

Katter er dessverre blitt offer for menneskets "bruk og kast"-mentalitet. Om mennesker kunne ta ansvar for dyrene sine, ved å kastrere og sterilisere dem, da hadde vi sluppet mange av disse triste sakene… Vi har nå tatt hånd om disse to vakre små,og har allerede er begynt å lete etter et trygt godt nytt hjem til dem. Om du vil hjelpe, send oss en mail på db.bergen.hordaland@gmail.com.


 
Linker