Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Kattunger funnet i bosset

Torsdag kveld den 28. juni, var en dyrevenn på en kveldstur i 22-tiden. Hun hørte en pipelyd som kom fra et av mange bosspann ved en avfallsstasjon. Etter nærmere undersøkelser, viste det seg at pipelyden kom fra en kartong i et av bosspannene. Under bossposer og avfall fant hun en banankasse, og i kassen lå det 5 små kattunger.

Fredag var det tømmedag for bosset… Vi er glade for at de ble funnet i tide slik at de ikke gikk i bosspressen, noe som gjerne var intensjonen hos personen som kastet dem som avfall…!! Dette er dessverre bare et av mange tilfeller av kattedumping vi får melding om i disse dager...!!

Alle våre katter blir adoptert bort etter fylte 12 uker. De omplasseres med en kontrakt, og et omplasseringsgebyr som dekker framtidig kastrering/sterilisering/ID/chipping og vaksine. Om du ønsker å hilse på de vakre små, send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Vil du hjelpe vårt frivillige arbeid? Send DBBH1 til 2434 og støtt vårt arbeid med kr 30,- eller DBBH2 til 2434 og støtt vårt arbeid med kr 100.-. Hver krone vi får inn, går uavkortet til dyrene.

 

 
Linker