Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

HJELP TIL HJEMLØSE HUNDER I BOSNIA

Vi har fått en melding om to snille damer som hjelper løshunder i en by i Bosnia som heter Sanski Most. Noen frivillige har samlet disse hundene på en plass utenfor byen, så de slipper mishandling av mennesker på gata.

Løshunder er et stort problem i Bosnia. De har nå betalt en snekker til å bygge 5 større, isolerte hus til disse hundene, husene blir ferdige om en uke. Mange av dyrene dør av kulde og sult.

Vi lurer nå på om noen av dere har hundefór, pledd eller hundekeker som dere kan donere til disse fantastiske ildsjelene? Fóret vil bli transportert til Bosnia via en organisasjon som heter Nova Nada, som vanligvis hjelper vanskeligstilte barn i Bosnia. Vi blir takknemlige for hver hundematboks eller sekk som dere kan overse. Kattemat kan også tas imot.

Vi kan ta i mot fóret på Tertnes gamle skole, Bekkjarvikveien 1, i morgen mellom 16:00 og 20:00. Har du ikke mulighet i dette tidsrommet, vil vi ta i mot etter avtale. Send oss da en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Dyreklinikken Tertnes vil også ta i mot utstyr i sin åpningstid.

Alle donasjoner må være levert innen 8. februar.

 
Linker