Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Skattefradrag for gaver

Snart har et nytt år gått, og vi i Dyrebeskyttelsen Norge, Bergen og Hordaland vil benytte anledningen til å takke for alle gaver vi har mottatt i løpet av året. Takket være DIN støtte kan vi fortsette vårt frivillige arbeid for å gi hjemløse dyr et bedre liv.

Pengegaver som tilsammen utgjør mellom 500 kr og 25 000 kr, gitt i ett kalenderår gir rett til skattefradrag. Medlemskontingent gir ikke skattefradrag. Gaver gitt anonymt gir ikke rett til skattefradrag. Ønsker du skattefradrag for gaver gitt i kalenderåret 2016, trenger vi ditt person-nummer. Det er Skatte-etaten som krever dette, og vi bruker ikke disse opplysningene utover å levere de videre til Skatteetaten. Alle gaver vi har mottatt blir innrapport til Skatteetaten, og de som er registrert med personnummer mottar da skattefradrag.

Du er selvsagt ikke pliktig til å opplyse ditt personnummer, men vi må informere om at du da heller ikke mottar skattefradrag for gavene.

Dyrebeskyttelsen Norge har tillatelse til å innhente personnummer, og disse oppbevares i tråd med gjeldende lovverk. Etter Skatteetatens regler får du ikke fradrag for gaven hvis den ikke er innberettet av Dyrebeskyttelsen Norge, du kan ikke selv oppgi denne i selvangivelsen.

Når denne er innberettet kommer den automatisk på din selvangivelse.

Fristen for å sende inn personnummer til oss er 2. januar 2017.

Datatilsynet fraråder å sende sensitiv informasjon over internett, og vi anbefaler derfor å sende dette pr. brev til oss.

Vår adresse er:

Dyrebeskyttelsen Norge, Bergen og Hordaland
Bekkjarvikveien 1
5114 Tertnes

 
Linker